Gerust op reis

Of het nu gaat om onderhoud, schadeherstel, stalling of accessoires, wij doen er alles aan om uw reis te veraangenamen. Gebr. Masman is de onafhankelijk specialist voor caravans, campers en aanhangwagens.

Heeft u na het lezen op deze website vragen? Bel gerust!

Gerust op reis met de Bovag Caravan Onderhoudsbeurt
Caravan kopen? Meer zekerheid met onze aankoopkeuring
Schade? Wij helpen u snel verder op reis

Gerust op vakantie

winter-kamperenMaak nu een afspraak voor de voordelige winterbeurt. 

Uw camper is een waardevol bezit, echter een ongeluk zit in een klein hoekje. Naast dat we niet vaak dagelijks rijden met een camper, is een camper ook nog eens onoverzichtelijk en groot. Een paaltje is zo geraakt. Natuurgeweld, o.a. wind of hagelschade of betrokkenheid bij ongeluk zijn andere bekende schade oorzaken.

Hoe dan ook een schade is altijd vervelend en een schade aan een camper is vaak ingewikkeld. Door de afwijkende bouwwijze met sandwichpanelen, aluminium en kunststoffen, laat een schadegeval aan een camper zich niet vergelijken met een schade aan een auto. Het herstel van een schade aan een camper is dan ook werk voor specialisten. Gebr. Masman is die specialist, FOCWA gecertificeerd en daarnaast worden de reparaties uitgevoerd volgens de richtlijnen van het keurmerk van Duurzaam Repareren.

Overigens, goed om te weten is dat Gebr. Masman ook uw autoschade kan herstellen.  Dus welk onderdeel van uw camper ook geraakt is, Gebr. Masman hersteld en repareert uw volledige camper. 

Heeft uw schade? Neem gelijk contact met ons op, of laat ons u bellen voor een schadetaxatie!

Het herstel van een grote schade

Een grote schade kan inhouden dat een complete zijwand, een deel van de vloer of het dak van uw camper moet worden vernieuwd. Een dergelijke, ingrijpende operatie vereist een hoge deskundigheid en goede uitrusting van het bedrijf dat de reparatie uitvoert. Deze reparaties zijn vaak zeer arbeidsintensief. Zo moeten bij het vernieuwen van een zijwand, alle doorvoeren (ramen, roosters, deur en serviceluik) worden uitgebouwd. Ook het lijstwerk rondom dient zorgvuldig te worden verwijderd.

Omdat de aluminiumplaat van de zijwand uit 2 delen bestaat, kan soms worden volstaan met het vernieuwen van alleen het beschadigde deel. Is de beschadiging doorgedrongen tot in het interieur, dan moet ook hier het meubilair etc. worden uitgebouwd en waar nodig worden vernieuwd. Na het vernieuwen van de beschadigde delen, dienen alle uitgebouwde en gedemonteerde delen weer te worden teruggebouwd. Hierbij is een goede afdichting noodzaak om het indringen van vocht tegen te gaan. Kortom een behoorlijke operatie, welke u rustig aan ons kan overlaten.

Het herstel van een kleine schade

Door de hoge kosten van het vernieuwen van buitenwanden, de beplating, is naar een oplossing gezocht om kleinere schades te kunnen repareren zonder dat de beplating hoeft te worden vervangen. Wij zijn aangesloten bij de Caravan Repair groep voor het herstellen van deze kleinere schades.

caravan repair 1 caravan repair 2 caravan repair 3

Schadeplekken, zoals scheuren, gaatjes en deuken, worden bewerkt met een speciaal product dat dezelfde structuur heeft als het plaatwerk van de camper. De mal wordt met een speciale plamuur op de schadeplek aangebracht en daarna wordt de schadeplek behandeld en gespoten. Na de behandeling ziet de camper er weer puntgaaf uit. Omdat geen nieuwe camperbeplating hoeft te worden besteld, kunnen reparaties middels deze methode al binnen enkele dagen gereed zijn. CaravanRepair is de methode om kleine deukjes en krassen eenvoudig te herstellen, zonder de plaat daarbij te vervangen. Of het een hamerslagprofiel of een gladde plaat is maakt geen verschil. Met het CaravanRepair systeem komt uw camper er weer als nieuw uit te zien en daar wordt 10 jaar garantie op verleend.

De verzekeraars vergoeden over het algemeen de reparaties die met deze techniek worden uitgevoerd, als de camper casco (all-risk) is verzekerd.

Service

Zoals gezegd, schade zit in een klein hoekje en is daarbij erg vervelend. Vandaar dat wij er graag voor zorgen om de verdere afhandeling zo soepel mogelijk voor u te laten verlopen. Zo halen wij graag, in overleg, uw kapotte camper op. Verder kunnen wij de schadeafwikkeling rechtstreeks met de verzekeringsmaatschappij afwikkelen zodat u hier zelf geen omkijken meer naar heeft. Ook voor een schadetaxatie of expertise bent u bij ons aan het juiste adres.

Kortom of het nu gaat om groot schadeherstel, zoals het vervangen van wand- en/of dakplaat en herstellen van constructieschade of het uitvoeren van kostenbesparende reparaties zoals:

  • Caravan Repair
  • Herstel kunststofdelen
  • Herstel vlakke beplating
  • Herstel verende vloer
  • Spuitwerk
  • Constructieschade
  • Aanrijdingschade
  • Hagelschade
  • Dakplaatvervanging
  • Caravan en camper ramen polijsten 
Gebr. Masman is uw lokale schade specialist
Of u nu komt voor een grote of een kleine schade, u kunt daarna weer gerust op reis.
laat ons u bellen voor een afspraak.
De schade hersteller voor Salland en het Vechtdal. Gevestigd in Lemelerveldservice in de wijde omgeving voor o.a. Dalfsen, Den Ham, Haarle, Heino, Hellendoorn, Marienheem, Lemele, Luttenberg, Ommen, Raalte

 

Gebr. Masman, de onderhoud en schade specialist voor Caravan, Camper en Aanhangwagen

Gebr. Masman Caravan en Campertechniek
Handelsweg 25
8152 BN Lemelerveld
info@gebrmasman.nl

Openingstijden:  
Maandag t/m vrijdag van  08:00 tot 12:00
en van 13:30 tot 17:30
Zaterdag van 09:00 tot 12:00

T: 0572-373749
Bij geen gehoor: 0572-372437
F: 0572-373980
KvK Zwolle 05045146
BovagDuurzaam ReparerenFocwaCaravanRepair logo

Duurzaam repareren

Duurzaam Repareren is een keurmerk en een concept dat u kosten (kan) besparen en waar de herstelbedrijven zich inspannen om zo min mogelijk aanspraak te maken op de grondstoffen en zoveel mogelijk milieuvriendelijke middelen gebruiken.

 

Lees meer over Duurzaam Repareren