Gerust op reis

Of het nu gaat om onderhoud, schadeherstel, stalling of accessoires, wij doen er alles aan om uw reis te veraangenamen. Gebr. Masman is de onafhankelijk specialist voor caravans, campers en aanhangwagens.

Heeft u na het lezen op deze website vragen? Bel gerust!

Gerust op reis met de Bovag Caravan Onderhoudsbeurt
Caravan kopen? Meer zekerheid met onze aankoopkeuring
Schade? Wij helpen u snel verder op reis

Gerust op vakantie

winter-kamperenMaak nu een afspraak voor de voordelige winterbeurt. 

Aanhangwagenschade zit in een klein hoekje. Naast dat we niet vaak dagelijks rijden met een aanhangwagen is een aanhangwagen soms ook nog eens onoverzichtelijk of groot. Een paaltje is zo geraakt. Daarnaast door verkeerde of te hoge belading wil er ook nog wel eens wat misgaan.

Hoe dan ook, een schade is altijd vervelend. Nu is uw aanhangwagen in de meeste gevallen een werkpaard en is niet elke schade even belangrijk. Althans voor het oog, uitzonderingen daargelaten, zeker als we kijken naar de steeds mooiere en luxere paarden trailers. Maar zeker schade aan het chassis of de opbouw kan ook gevaar opleveren, voor u of voor uw mede weggebruikers. Door de afwijkende bouwwijze met hout, soms sandwichpanelen, aluminium en kunststoffen, laat een schadegeval aan een aanhangwagen zich niet vergelijken met een schade aan een auto. Het herstel van een schade aan een aanhangwagen is dan ook werk voor specialisten. Gebr. Masman is die specialist, FOCWA gecertificeerd en daarnaast worden de reparaties uitgevoerd volgens de richtlijnen van het keurmerk van Duurzaam Repareren.

Heeft uw schade? laat ons u bellen voor een schadetaxatie

Service Schadeherstel

Zoals gezegd schade zit in een klein hoekje en is daarbij erg vervelend. Vandaar dat wij er graag voor zorgen om de verdere afhandeling zo soepel mogelijk voor u te laten verlopen. Zo kunnen wij in overleg uw kapotte aanhangwagen ophalen. Verder kunnen wij de schadeafwikkeling rechtstreeks met de verzekeringsmaatschappij afwikkelen zodat u hier zelf geen omkijken meer naar hebt. Ook voor een schadetaxatie of expertise bent u bij ons aan het juiste adres.

Overigens, goed om te weten dat Gebr. Masman ook uw autoschade kan herstellen.

Gebr. Masman is uw lokale schade specialist
Of u nu komt voor een grote of een kleine schade, u kunt daarna weer gerust aan het werk.
laat ons u bellen voor een afspraak.
De schade hersteller voor Salland en het Vechtdal.
Gevestigd in Lemelerveldservice in de wijde omgeving voor o.a. Dalfsen, Den Ham, Haarle, Heino, Hellendoorn, Marienheem, Lemele, Luttenberg, Ommen, Raalte

Gebr. Masman, de onderhoud en schade specialist voor Caravan, Camper en Aanhangwagen

Gebr. Masman Caravan en Campertechniek
Handelsweg 25
8152 BN Lemelerveld
info@gebrmasman.nl

Openingstijden:  
Maandag t/m vrijdag van  08:00 tot 12:00
en van 13:30 tot 17:30
Zaterdag van 09:00 tot 12:00

T: 0572-373749
Bij geen gehoor: 0572-372437
F: 0572-373980
KvK Zwolle 05045146
BovagDuurzaam ReparerenFocwaCaravanRepair logo

Duurzaam repareren

Duurzaam Repareren is een keurmerk en een concept dat u kosten (kan) besparen en waar de herstelbedrijven zich inspannen om zo min mogelijk aanspraak te maken op de grondstoffen en zoveel mogelijk milieuvriendelijke middelen gebruiken.

 

Lees meer over Duurzaam Repareren